ПОСТЕРНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ МАГІСТРІВ ДРУГОГО РОКУ НАВЧАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

10 листопада 2023 року
Магістри другого року навчання, які навчаються за  спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 10 листопада 2023 р. представили результати своїх досліджень з обраних тем магістерських робіт на загальноуніверситетській конференції.
Комісія у складі: завідувача кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професора Миколи Ільчука, гаранта другого (магістерського) рівня ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», к.е.н., доцента кафедри, Людмили Березовської та к.е.н., доцента кафедри Валентини Яворської, розглянула та оцінила представлені постерні презентації студентів-магістрів, а також звернула увагу студентів на сильні та слабкі сторони їхніх робіт.
 Декан економічного факультету, д.е.н., професор Анатолій Діброва також прийняв активну участь в обговоренні здобутків студентів ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Після представлення постерних презентацій студентами, комісією були відмічені найкращі роботи, а саме:
перше місце -  «Розвиток біржової торгівлі деривативами на валютні курси та криптовалюти», Володимира Орачова, науковий керівник, к.е.н., доц. Людмила Березовська;
друге місце - «Формування системи управління витратами підприємницької діяльності», Владислава Стасюка, науковий керівник, к.е.н., доц. Сергій Нікітченко;
третє місце - «Розвиток біржової торгівлі деривативами на енергоресурси», Назарія Деркача, науковий керівник, к.е.н., доц. Ольга Томашевська.
 
 Підводячи підсумки проведеного  заходу можна з впевненістю сказати, що він був корисним для здобувачів магістерського рівня, оскільки дав їм змогу під іншим кутом зору поглянути на власний доробок, поділитися отриманими результатами, опанувати навички доповідача, які їм знадобляться не лише під час основного захисту магістерських робіт, а й у майбутній професійній діяльності.
 
 
 
   Гарант  ОПП «Підприємництво, торгівля
 та біржова діяльність»

Людмила Березовська

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook