Постерна конференція магістрів кафедри землеробства та гербології

10 листопада 2023 року
Традиційно, напередодні захисту магістерських кваліфікаційних робіт на агробіологічному факультеті проводиться постерна конференція майбутніх випускників магістрів. Дана конференція є завершальним етапом підготовки випускників до публічного захисту своїх результатів досліджень.
9 листопада 2023 року дана конференція була проведена на кафедрі землеробства та гербології. В її роботі взяли участь у якості доповідачів більшість дипломників кафедри. В своїх доповідях майбутні фахівці ознайомили присутніх з результатами проведених досліджень, висновками та рекомендаціями виробництву.
 
 
 
 
Особливо цікавими буди доповіді магістрів, які паралельно навчанню вже працюють безпосередньо за фахом в аграрних підприємствах різних форм власності. Практичний характер їх досліджень викликав багато запитань і дискусій серед учасників конференції.
 
  
Підсумовуючи роботу конференції, завідувач кафедри землеробства та гербології, професор Танчик С.П., високо оцінив рівень підготовки всіх учасників,. Побажав гарного захисту магістерських робіт, успіхів у майбутній виробничій діяльності, миру і щастя в особистому житті.

Доцент кафедри землеробства та гербології Микола Іванюк

Доцент кафедри землеробства та гербології Микола Косолап 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook