Спортивні перемоги

13 листопада 2023 року

З початку навчального року 2023-2024 пройшло не так багато часу, а наш факультет вже досягнув вражаючих результатів в спортивному напрямку на рівні університету. Ми зайняли перше місце за підсумком всіх змагань з командних видів спорту серед першокурсників. Тож впевнено можна стверджувати про те, що наші студенти проявляють свій високий рівень спортивної підготовки та навичок, які вони активно набували під час тренувань.

У змаганнях з настільного тенісу агробіологічний здобув вражаюче 1-е місце серед факультетів. Це свідчить про високу майстерність і спортивну вправність наших студентів. Крім того, у змаганнях з футболу серед першокурсників, наші представники здобули 2-ге місце, і підкреслили, що на факультеті формуються по-справжньому сильні команди.

Також наша команда здобула друге місце у змаганнях з перетягування канату. Такий успіх є показником великої витривалості та сили. Вони продемонстрували не лише індивідуальні досягнення, але і досконале вміння працювати в команді.

Ці вражаючі результати команд показують, що наш факультет спеціалізується на цьому напрямку та вкладає значні зусилля у спортивну підготовку студентів. Ми безмежно пишаємося нашими спортсменами та підтримуємо їх у подальших досягненнях!

 

Вікторія  Джевага,

заступник інформаційного сектору

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook