Тернистий шлях до омріяного вступу: Історія студента-агронома

11 листопада 2023 року

Напередодні студентського свята ми поспілкувались зі студентом першого курсу Володимиром Гончаренком, який поділився враженнями про вступ до нашого Університету. Хлопець розповів багато корисних фактів, які могли б зацікавити наших майбутніх абітурієнтів.

Інтерв’юер: Вітаємо, Володимире! Розкажіть нам трішки про себе та свій вибір стати студентом Національного університету біоресурсів і природокористування України?

Володимир: Отримавши найвищі бали за НМТ з математики та української мови, я вирішив вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України як до найкращого аграрного університету країни. Я навчаюсь на Агробіологічному факультеті за спеціальністю 201 Агрономія. Я очікував отримати багато корисних знань та перспективи до подальшої кар’єри, але аж ніяк не уявляв, що студентське життя буде таким цікавим.

Інтерв’юер: Які Ваші враження від студентського життя? Що Вас найбільше вразило?

Волододимир: Сенат студентської організації часто організовує кіно-вечори, вечірки, збирає студентів для перегляду вистав. Хтось чув колись взагалі про "Агродебати"? Це дискусії двох команд студентів на найрізноматніші теми, пов'язані як з аграрним бізнесом, так і з соціально-політичними аспектами суспільства. Це як лекції, але у набагато цікавішому форматі, які також включають у собі розвиток навичок дискутування і відстоювання власної думки. Пари у ботанічному саду, особисто для мене, - це взагалі найдивовижніше, що може бути.

Інтерв’юер: А що найбільше хвилювало Вас при вступі до Університету?

Володимир: У більшій мірі, мене ще хвилювало те, якими будуть викладачі. Я був вражений тим, наскільки вони чуйні. Тут немає такого, як було в школі, що частина групи не розуміє навіть базових знань за цією темою. Наприклад, Кравченко Ольга Олександрівна, наша викладачка з неорганічної хімії, навчила і зацікавила студентів моєї групи, які в школі навіть і не цікавились цим предметом, бо починаючи з 7 класу їм ніхто не пояснював базових аспектів. Зараз вони мають досить непогані знання з цієї дисципліни.

Інтерв’юер: Як би Ви описали Університет узагалі, і чим би поділилися з майбутніми абітурієнтами?

Володимир: Національний університет біоресурсів і природокористування України – це дійсно гідний ВНЗ, в якому зібрались сильні, креативні та розумні студенти, тому я рекомендую абітурієнтам 2024 року, які бажають мати сучасне, перспективне майбутнє, вступати саме до НУБіП України. Але попереджаю, Ви будете відчувати конкуренцію, адже в цьому Університеті не навчається абихто!

Дякуємо Володимиру за теплу розмову і за те, що залюбки поділився своїми враженнями та зацікавив наших майбутніх абітурієнтів у вступі до найкращого Університету!

 

Володимир Гончаренко ,

студент Агробіологічного факультету

Пилип’юк Діана,

заступниця Голови Інформаційного сектору ССО АБФ.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook