«Зоряний час» студії академічного, естрадного і джазового співу

10 листопада 2023 року
Ще недавно в небі синім пролітали журавлі,
А сьогодні в безгомінні ходить осінь по землі.
І від краю і до краю, від двора і до двора
Золотого урожаю знов до нас прийшла пора…
 
           Так, осінь – дуже щедра пора року, пора збору врожаю і підведення підсумків.
          Щедрою ця осінь була і на перемоги у всеукраїнських та міжнародних конкурсах для учасників студії академічного, естрадного та джазового співу НУБіП України під керівництвом викладача кафедри культурології доктора філософії Президентського стипендіата Владислави Чайки. Владислава Володимирівна лише рік керує студією, яку понад десять років тому створила народна артистка України Наталія Шелепницька, та її креативність, працелюбність і вміння заікавити молодь уже дали свої плоди, продовживши традиції колективу. Молодий викладач вміло шукає таланти, плекає їх, духовно збагачуючи та виховуючи естетичний смак.
          Тож щиро вітаємо і радіємо за наших студентів-учасниць студії з чудовими результатами:
- у  Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв "Незалежна творча Україна" - лауреат 1-ої премії Анастасія Кулакевич (студентка 1-го курсу ГПФ), - у Всеукраїнському конкурсі "День народження таланту" - лауреат 1-ої премії Єлизавета Титенко (студентка 4-го курсу АБФ),
- у Міжнародному конкурсі мистецтв - володарка гран-прі Софія Майструк (студентка 1-го курсу ГПФ) та лауреат 1-ої премії Єлизавета Титенко (студентку 4-го курсу АБФ).
 
          Перемог і визнання є достатньо, тож студія академічного, естрадного і джазового співу подала документи на атестацію для присвоєння звання «народний аматорський колектив». Атестація відбудеться 18 листопада в актовій залі університету. Бажаємо наснаги і успіху студійцям і керівникові, а всіх охочих чекаємо для підтримки колективу!

 

Завідувач кафедри культурології

Ірина Майданюк 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook