День відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

13 листопада 2023 року
  У рамках проведення «День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування», на факультет тваринництва та водних біоресурсів завітало більше 150 випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій та ліцеїв Києва і Київської області в очному форматі, а також ряд шкіл України долучилися в дистанційному форматі.
  З вітальним відеозверненням до гостей, які зібралися в ошатній залі 1 навчального корпусу, звернувся ректор університету – академік Ніколаєнко Станіслав Миколайович, який ознайомив присутніх із 125-літньою історією славетного Національного університету біоресурсів та природокористування України, сучасними здобутками у розбудові матеріально-технічної бази та світовому визнанні.
  Від ректорату до запрошених гостей звернулася начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх, вона розповіла потенційним абітурієнтам, що в університеті навчання здійснюється в сучасних лабораторіях, де студенти мають змогу набувати реальні практичні навички та бути затребуваними на виробництві.
  Також гостям заходу були представлені кафедри фізичного виховання, культурології та військова.
  Детальну презентацію факультету тваринництва та водних біоресурсів представив його очільник – Руслан Кононенко. Він у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців, матеріально-технічну базу та про можливості міжнародного стажування і перспективи подальшого працевлаштування.
  Руслан Володимирович наголосив, що сьогодні наш Університет і факультет є флагманом серед інших університетів країни, студенти, які в нас навчаються найкращі, а щоб бути такими потрібно ставити високі вимоги до себе, постійно вчитися і самовдосконалюватися. Випускники факультету у більшості випадків є успішними людьми, тому кожен хто пов’язує своє майбутнє з навчанням у нашому університеті може стати видатною особистістю, але для цього потрібно лише одне – вчитися і працювати над собою.
  Потому учнів ознайомили з матеріально-технічною базою факультету. Майбутніх студентів вразили сучасні лекційні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи, Центр водних біоресурсів, Голосіївська навчально-дослідна пасіка, лабораторії конярства, молока і м’яса, виставочні павільйони сучасного технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві та багато інших.
  По завершенні заходу, гості заходу щиро дякували організаторам за можливість ознайомитися з провідним університетом країни, вони були приємно вражені сучасним оснащенням лабораторій та затишною територією Голосієво, серцем якого є НУБіП України.
  Тож бажаємо випускним успішно завершити навчання та скласти мультипредметний тест під мирним небом, і чекаємо на зустріч з ними вже у студентських лавах факультету тваринництва та водних біоресурсів.
 

НАВЧАЄМОСЬ ЗАДЛЯ ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА!

 
Василь БОЧКОВ,
заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів   


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook