Відбулася відкрита лекція доцента кафедра фінансів Зої Тітенко

13 листопада 2023 року
    Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій у першому семестрі 2023-2024 навчального року, доцент кафедри фінансів Тітенко Зоя Миколаївна 10 листопада 2023 р. провела відкриту лекцію з дисципліни «Державні фінанси і контроль» для студентів 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 281«Публічне управління та адміністрування» освітньої програми «Публічне управління та адміністрування». Тема лекції – «Суть і функції державного фінансового контролю». Заняття проходило онлайн, з використанням сервісу Zoom.
   На відкритій лекції були присутні завідувачка кафедри фінансів, професор Наталія Швець, відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання к.е.н., доцент Вікторія Костюк, викладачі кафедри: д.е.н., доцент Олена Лемішко, к.е.н., доцент Лариса Олійник, к.е.н., доцент Наталія Шевченко, к.е.н., доцент Оксана Стороженко, асистент Світлана Войцехівська.

   На початку лектор окреслила тему та питання лекційного матеріалу, висвітлила актуальність даної тематики, а також логічно продовжила навчальний матеріал відповідно на робочої програми навчальної дисципліни «Державні фінанси і контроль». Лектор професійно володіла увагою аудиторії, акцентуючись на найбільш суттєвих моментах та поняттях, порядок викладення матеріалу був логічним, а темп викладення – сприяв розумінню та засвоєнню матеріалу.

   Лекція к.е.н., доцента кафедри фінансів Зої Тітенко проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала схвальні відгуки колег і студентів. Присутні відмітили високий професійний рівень лектора, жваву і цікаву подачу змісту лекції, уміле володіння матеріалом, стилістично правильне мовлення лектора, здатність зацікавлювати та активізувати роботу студентів.
 

Наталія Шевченко,
доцент кафедри фінансів
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook