Постерна конференція магістрів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»

13 листопада 2023 року

9 листопада 2023 року студенти агробіологічного факультету спеціальності 203 « Садівництво та виноградарство» представили результати своїх досліджень на постерній конференції у рамках допуску до захисту кваліфікаційної магістерської роботи.


Під час спільної конференції магістри кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка та кафедри овочівництва і закритого ґрунту надали обґрунтування тем своїх робіт, ознайомили з методами досліджень, рекомендаціями виробництву та висновками. Тематика робіт охоплювала широке коло питань. Так, майбутні фахівці продемонстрували результати досліджень у таких напрямах як: «Ріст і плодоношення лохини в умовах Київської області», «Вплив строків сівби на надходження та врожайність редьки дайкон в Лісостепу України», «Адаптивність сортів суниці в умовах Київщини», «Конвеєрне вирощування васильків справжніх (Ocimum basilicum L.)» тощо.



Продемонстровані роботи мають велику цінність для розвитку сучасного агропромислового комплексу України.
Для аналізу та оцінки представлених постерів та наукових досягнень студентів було створено комісію із досвідчених викладачів факультету, які оцінили високий рівень підготовки учасників конференції.


Кожна презентація магістерської кваліфікаційної роботи носила дискусійний характер, студенти спільно з науковими керівниками аналізували та обговорювали напрацьовані результати досліджень.

Отже, представлені презентації були виконані на високому рівні. Сподіваємось, що студенти звернуть увагу на висловлені зауваження і рекомендації комісії та успішно захистять свої магістерські роботи!
Бажаємо всім успіху!


Олена Сєдова,
асистент кафедри овочівництва і закритого ґрунту,

Олександр Гаврилюк - фото

 

 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook