Співпраця з SOFTSERVE: найкращий результат - позитивні відгуки та мотивація щодо професійного розвитку студентів факультету інформаційних технологій

14 листопада 2023 року

06 листопада відбулася вже друга в поточному семестрі екскурсія до офісу компанії SOFTSERVE. Цього разу до екскурсії доєдналися переважно студенти спеціальностей «Інформаційні системи та технології», «Комп’ютерна інженерія», «Кібербезпека» разом з професором кафедри інформаційних систем та технологій, гарантом освітньої програми 126 Інформаційні системи та технології Вікторією Смолій.

Зображення, що містить одежа, взуття, особа, чоловік

Автоматично згенерований опис

Відео огляд заходу: https://youtube.com/shorts/eGB6R_EjiRQ?si=xiPZeGWXXIJQaRaD
Зустріч розпочалася із знайомства із амбасадором компанії Денисом Шевченком, який є також студентом нашого факультету. Далі Employer Branding Specialist Роман Куриленко провів екскурсію офісом, а саме робочими локаціями та зонами відпочинку. Після екскурсії Роман презентував напрями роботи, навчання та співпраці компанії.

Зображення, що містить одежа, особа, чоловік, у приміщенні

Автоматично згенерований опис

Студенти пройшлися всіма поверхами, побачили робочі місця, та й самі не залишися без можливості посидіти за столом та відчути хоч на мить себе ІТ-спеціалістом, побували в зонах відпочинку. Обговорили освітні можливості для себе, які пропонує компанія. Це і курси, і сертифікації, і стажування, що є важливим для професійного становлення поряд із формальною освітою.
Позитивні відгуки та підвищення мотивації щодо професійного розвитку студентів є найкращим відображенням вражень від спільних заходів з SOFTSERVE.

Зображення, що містить текст, знімок екрана, Обличчя людини, жінкаАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить текст, знімок екрана, Мультимедійне програмне забезпечення, програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить текст, знімок екрана, одежа, чоловікАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить текст, знімок екрана, особа, Мультимедійне програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи зі студентами на факультеті

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook