Магістранти механіко-технологічного факультету успішно захистили магістерські кваліфікаційні роботи

14 листопада 2023 року
   Після узагальнення теоретичної і практичної складових досліджень, апробації новизни напрацювань, на постерній конференції та у фахових наукових виданнях, попереднього висвітлення суті розробок, на засіданнях випускових кафедр, перевірки на достовірність і унікальність опису та ретельної підготовки змісту магістерських кваліфікаційних робіт – магістранти механіко-технологічного факультету представили результати набутих знань, умінь і компетентностей, необхідних для виконання професійних обов’язків, перед екзаменаційними комісіями.
   Згідно наказів ректора, від 02.10.2023 р. № 993, № 994 та №995, з 6 до 10 листопада, чотири екзаменаційні комісії механіко-технологічного факультету, розглянули розробки 159 студентів магістратури денної та заочної форм навчання, зокрема 83 студентів спеціальності «Агроінженерія», 44 студентів спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 32 студентів спеціальності «Автомобільний транспорт», у рамках захистів магістерських кваліфікаційних робіт.

   Варто відмітити, що студенти впевнено висвітлювали результати досліджених фактів, явищ і закономірностей та використовували потужні презентації для доповідей. Керівники магістерських робіт, також були присутніми на заході та духовно підтримували своїх підопічних. Локанічні доповіді студентів супроводжувалися рядом запитань від членів екзаменаційних комісій, на які здобувачі другого рівня вищої освіти надали чіткі інженерні відповіді, чим підтверджували готовність до присвоєння набутого фаху.

   Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських кваліфікаційних роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України, вдосконалення сучасних технологій збирання та вирощування сільськогосподарських культур, розробку сучасних технічних засобів для виробництва біопалива, проектування новітніх технологічних ліній виробництва продукції рослинництва, логістичне забезпечення та оптимізацію транспортних мереж України і Європи, розробку програм для керування механізованими процесами на тваринницьких і аграрних підприємствах.

   Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Олег Сутковий з розробкою автоматичного робота для виробничих процесів тваринництва, Дмитро Сафоник в обґрунтуванні механізованої технології вирощування равликів, Андрій Комаров в дослідженні втрат зернозбирального комбайна, Дмитро Довженко в удосконаленні системи імпульсної модуляції при обприскуванні сільськогосподарських культур, Анжела Домаскіна в удосконаленні ідентифікації параметрів системи «водій – автомобіль – дорога», Олександр Плахтій в моделюванні дорожньої мережі.

   Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам: Сергію Пилипаці, Костянтину Лопатьку, Василю Савчуку і Ігорю Болботу та членам екзаменаційних комісій, професорам: Олегу Загурському, Івану Роговському і Віктору Теслюку, доцентам: Івану Колєсніку, Олександру Надточію, Світлані Потаповій, Віталію Курці, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову та Лілії Савченко, також, секретарям комісій: Наталії Воронцовій, Тетяні Нечупій і Наталії Кулібабі.
   Вітаємо випускників з вдалим проходженням фінішного контролю знань і бажаємо потужного становлення в суспільстві та успіхів в реалізації отриманих фахових знань, на благо нашої держави.
 
Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook