Захист магістерських робіт студентів заочної форми спеціальності "Садово-паркове господарство"

14 листопада 2023 року

     13 та 14 листопада 2023 року в екзаменаційній комісії під головуванням завідувача кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції, доцента Юрія Марчука  у складі: професора Колесніченко Олени Валеріївни, професора Ковалевського Сергія Борисовича, доцента Сидоренко Ірини Олександрівни, успішно відбувся захист випускних магістерських робіт студентів спеціальності 206 – Садово-паркове господарство заочної форми навчання.

     Студенти представили свої дослідження та розробки, отримавши позитивні відгуки від комісії за добре виконану роботу. Кожен учасник захисту продемонстрував свою здатність аргументовано висловлювати свої ідеї та відповідати на запитання.

     Завдяки ретельній підготовці студентів та їхньому старанному підходу, комісія підкреслила, що роботи відповідають академічним стандартам та відзначаються практичною тематикою Голова комісії, доцент Юрій Марчук, висловив задоволення представленими роботами, результатами захисту та побажав студентам подальших успіхів у їхній професійній діяльності.

     Результатом успішного захисту випускних робіт, студентам будуть вручені дипломи ОС «Магістр» за спеціальністю 206 – Садово-паркове господарство. Колектив ННІ ЛіСПГ впевнений у високому професіоналізмі своїх випускників та їхньому внеску у загальний розвиток галузі садово-паркового господарства.

Завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції,

голова ЕК, Юрій МАРЧУК,

завідувач лабораторії, Марина КАЛЬЧУК.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook