ПРОФЕСІЙНЕ ЗРОСТАННЯ

3 жовтня 2023 року

 

Викладачі кафедри надійності техніки систематично проходять підвищення кваліфікації у різноманітних наукових та професійно орієнтованих організаціях і підприємствах. Так, у результаті тривалої плідної співпраці щодо ознайомлення спеціалістів та студентів інженерного спрямування з новітніми технологіями, розробками та практичними напрацюваннями у області фільтрування, відображенням цієї діяльності у освітньому процесі та у зв’язку з успішним проходженням навчального курсу завідувач кафедри надійності техніки Андрій НОВИЦЬКИЙ отримав почесне звання «Амбасадор фільтрації» від ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна». Вітаємо колегу!

 

 

Також у березні-квітні 2023 р. доценти кафедри надійності техніки Валентина МЕЛЬНИК і Вікторія МЕЛЬНИК здійснювали підвищення кваліфікації за програмою Starter Network YEP та Тартуського університету за підтримки Естонського центру міжнародного розвитку та Міністерства освіти і науки України в межах низки освітньо-практичних вебінарів: "Universiti and enterprise callaborait - challenges and best practice", "Sciense popularization and research communication", "Creating common platforms university initiatives enhance engagement with businesses", «Diversity in enterepreneurship why and how?"

 

 

Особливістю вебінарів було орієнтування слухачів на питання, пов’язані із налагодженням співпраці університетів з виробничими підприємствами.

 

Доцент кафедри надійності техніки, 

Валентина Мельник

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook