Зустріч адміністрації агробіологічного факультету зі старостами академічних груп

14 листопада 2023 року

   Під керівництвом Оксани Тонхи, декана агробіологічного факультету, 14 листопада була проведена зустріч деканату з старостами академічних груп. Вона звернула увагу старост на наближення сесії, а отже і завершення першого семестру 2023-2024 року. Тому всім студентам необхідно докласти максимум зусиль за-для вирішення всіх проблем у навчанні. Розповіла про проведення анкетування серед студентів щодо якості навчання. Велику увагу приділила нестатутним відносинам, зокрема, повідомила про порядок дій і про наслідки у разі виникнення подібних ситуацій. "Ми один колектив" наголосила Оксана Тонха, а тому ми разом будуємо для нас світле майбутнє.

   Олександр Гаврилюк, заступник декана, обговорив зі старостами проблемні питання, що стосуються проживання в гуртожитках. Запропонував шляхи вирішення окремих проблем та покращення умов проживання для студентів.

   Віталій Коваленко, заступник декана, обговорив зі старостами деякі організаційні питання щодо проведення свята інтелекту "Найкраща інтелектуальна академічна група НУБіП", перший етап якого проходитиме 15 листопада в 15 навчальному корпусі. Повідомив, що орієнтовно в лютому-березні планується проведення "Дебюту першокурсника". Тому вже час розпочинати підготовку.

   Володимир Завгородній, заступник декана, наголосив старостам про наближення сесії та необхідність заповнення анкет для старост студентських груп та студентського активу. Обговорили вибіркові дисципліни на наступний навчальний рік.

 

   Любов Тхорик, Голова cенату студентської організації агробіологічного факультету, розповіла про план заходів для проведення Дня першокурсника, який пройде 17 листопада.

   Загалом, старостат пройшов як завжди насичено, цікаво та інформативно.

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook