Постерна конференція магістрів спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка

13 листопада 2023, 21:39

   13 листопада 2023 р. в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбулася постерна конференція студентів 2 року навчання ОС «Магістр» спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка. Серед представлених результатів наукових досліджень були і роботи, що виконувалися студентами-магістрами під керівництвом НПП кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій.
   Відкрив конференцію директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження професор Віктор Каплун, у своєму вітальному слові він зазначив, що виконана і захищена магістерська робота є важливим кроком магістранта до його подальшої фахової.

   Учасники конференції відзначили високу якість представлених випускних магістерських робіт у форматі стендових доповідей, що сприяло ознайомленню всіх учасників з різноманітними науковими дослідженнями протягом обмеженого часу. Кожна з цих доповідей розкривала унікальність проведених досліджень, а деякі мали і наукову актуальність, і практичне значення для сучасного розвитку енергетики. Як зазначено, ці результати вже можна застосовувати на підприємствах-лідерах енергетичної галузі України.
 
   Серед найкращих доповідей, що були представлені студентами кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій можна відзначити роботи студентів Михулі В.В. з доповіддю «Підвищення рівня енергоефективності гуртожитку №7 шляхом запровадження концепції «Розумна будівля» (керівник доц. Радько І.П.), Новака Д.О. з доповіддю «Дослідження та випробування електричних апаратів за допомогою апаратно-програмної випробувальної установки ISACBA-1000» (керівник доц. Наливайко В.А.), Грипи Д.В.«Удосконалення системи керування електрообладнанням лінії первинної переробки гречки»» (керівник проф. Червінський Л.С.) та Салюка Д.О. з доповіддю  «Розроблення системи електродинамічної обробки зварних з'єднань» (керівник доц. Васюк В.В.).
 
Бажаємо нових наукових звершень.
 
 
в.о. завідувача кафедрою електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
доц. Окушко О.В.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook