Роман Гречух – студент 2-го курсу факультету ветеринарної медицини – призер чемпіонату Німеччини з кіокушин карате 2023 року

14 листопада 2023, 22:55
Berlin

11 листопада 2023 року у Берліні на 34-му Відкритому чемпіонаті Німеччини з кіокушин карате 3 місце у ваговій категорії 70 кг виборов Роман Гречух – студент факультету ветеринарної медицини 2 курсу, 8 групи.


  Організатор змагань – німецька організація кіокушинкай e.V., змагання проводилися у Гімназії Вільгельма-фон-Сіменса в Берліні. Понад 180 учасників зі всіх 16 земель виборювали звання чемпіона Німеччини у різних вагових категоріях -70 кг, -80 кг, абсолютна вага. Роман змагався у категорії 70 кг в якій виступали 6 спортсменів. Після поєдинків, серії перемог та поразок він у бою за 3 місце переміг спортсмена з жовтим поясом, представника берлінського клубу.


  Роман займається карате вже півтора року, має 8 кю (синій пояс). Це були його перші офіційні змагання, але він показав себе достойно.


  Перші кроки Романа у спорті були в секції тхеквондо (2 роки) потім протягом 8 років він займався плаванням та шахами отримуючи нагороди на різних турнірах, а коли переїхав до Німеччини то почав займатися карате в KARATE KYOKUSHIN MAKKABI BONN. У Шихана (тренера) Сергія Ріттера.

Роман Гречух, В’ячеслав Пархоменко
заступник завідувача кафедри фізичного виховання

зі спортивної роботи


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook