Результати засідання кафедри

15 листопада 2023 року

   Олександр Макарчук, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського, висунув двох кандидатів на розгляд на заміщення посад.

   Першим виступив Роман Спряжка, асистент кафедри. Він розповів про свої тврорчі і професійні досягнення. На підтримку виступив Віталій Жемойда, професор кафедри, який охарактеризував його як трудолюбивого та заповзятого співробітника та науковця. Олександр Макарчук нагадав, що Роман Спряжка захистив в цьому році дисертаційну роботу та здобув звання доктора філософії в агрономії. Одноголосо всі підтримали на звання старшого викладача.

   Марія Феделеш-Гладинець, доцент  кафедри, в цьому році також претендує взяти участь в конкурсі на заміщення посади доцента. Вона розповіла про свій життєвий, творчий та науковий шлях, повідомила про власні здобутки. Підняли питання відновлення діяльності лабораторії мікробіології. Всі члени кафедри одноголосо підтримали Марію Феделеш-Гладинець.

   Наступним розглянутим питанням було видання навчально-методичної літератури. Розглянути 2 методичні рекомендації:

  • методичні рекомендаціїдо виконання проактичних робіт та самостійної роботи із дисципліни "Спеціальна селекція сільськогосподарських культур" для студентів освітнього ступеня "Магістр" спеціальності 201 "Агрономія" ОПП "Селекція і генетика сільськогосподарських культур", які підготували Макарчук  О.С., Зінченко О.А., Дмитренко Ю.М., Ковалишина Г.М., Жемойда В.Л., Спряжка Р.О., Шпакович І.В.;
  • методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт з дисципліни "Генетика"  студентам освітнього ступеня "Бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія", які підготовули доценти Башкірова Н.В. та Дмитренко Ю.М..

   Таккож розглянули наповненість електронних курсів та забезпеченість навчальних дисциплін навчально-методичними матеріалами.

   Юлія Михайлівна, доцент кафедри, підняла питання акредитації ОПП щодо наблизається і звернула увагу на пункти, над якими ще потрібно працювати. Олександр Макарчук запорпонував після завершення екзаменаційної сесії додатково провести засідання кафедри для розподілу завдань для актеритації програми.

   Роман Олегович виступив щодо стану заповнення рейтингу викладачів та заповнення статистичних звітів.

 

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook