Осіння прогулянка

26 жовтня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  Осінь - це чудова пора року, коли природа переходить від літа до зими. Осінь має багато принад, якими можна насолоджуватися. Вона дарує нам багрянець листя, яке змінює колір від зеленого до жовтого, червоного й коричневого. Листя створює красивий контраст з блакитним небом і білими хмарами. Осінь - це гарна пора року, яку варто цінувати і любити. Осінь наповнює наше життя кольорами, смаками і теплом.

  Студенти НУБіП України, факультету землевпорядкування групи 2-ЗВ-4ст звернулись до куратора Бутенка Є.В. та запитали у нього як і де краще провести час зі своїми одногрупниками, він порадив прогулятись парком неподалік нашого університету, та відвідати Ботанічний Сад НУБіП України.
Парк був гарним вибором для прогулянки, особливо восени, коли дерева вбиралися в різнобарвне вбрання. Листя також створює приємний шелест під ногами, коли ми гуляємо по парку або лісу.

 

  Почали свою прогулянку від центрального входу, випили кави та посиділи на лавочці. Зробили кілька селфі. Потім пішли до озера, де можна було кормити качок. Продовжили свою прогулянку по парку, милуючись красою природи. Збирали листя різних форм і кольорів, робили фотографії і записували короткі відео. Також зайшли до Ботанічного Саду, де можна було побачити рослини з усієї України. Після кількох годин хорошої прогулянки всі попрощались та розійшлись по своїм справам.


Богдан Шаманський,

студент факультету землевпорядкування
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook