Постерна конференція студентів магістратури факультету тваринництва та водних біоресурсів

15 листопада 2023, 19:15

     Нещодавно на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася щорічна науково-практична постерна конференція слухачів магістратури, яка надає дослідникам можливість отримати відгуки про проведену науково-дослідну роботу власного дослідження на ранніх етапах.

     Автори досліджень коротко представили їх результати та обговорили їх з учасниками конференції та організаційним комітетом. Така практика показує позитивний результат наукової взаємодії майбутніх спеціалістів і допомагає подискутувати по виконаній роботі з іншими дослідниками у своїй галузі.

     7 листопада участь у ній прийняли понад 50 учасників із спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».

     Проведення конференції забезпечував організаційний комітет у складі: Вадима Кондратюка, Руслана Кононенка, Дмитра Уманця, Владислава Пітери, Сергія Рубана, Анни Лихач, Віталія Беха, Наталії Рудик-Леуської.

    Оцінкою постерних доповідей за розпорядженням декана займалася комісія у складі ради молодих вчених факультету: Владислава Пітери, Олександра Тімченка, Романа Вознюка, Тараса Якубця.

       Представлені на постерах результати досліджень учасників викликали інтерес у комісії, через що виникло багато цікавих дискусій.

     Першою свою доповідь представила Нижник Діана за темою: "ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ВІДТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ РІЗНОГО ГЕНЕАЛОГІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ"

 

      За підсумками конференції було відзначено кращі постерні доповіді, а їх учасників було нагороджено дипломами.

   Так за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» диплом І ступеня здобула Олександра Гранат із представленою постерною доповіддю «ОСОБЛИВОСТІ ПОВЕДІНКИ КІЗ ЗААНЕНСЬКОЇ ПОРОДИ».

      Дипломи ІІ та ІІІ ступенів отримали Назарій Білько та Ігор Ходаківський.

     За спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» диплом І ступеня здобула Анна Ткаченко з темою доповіді «СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ФОРЕЛІВНИЦТВА В УКРАЇНІ».

     Дипломи ІІ та ІІІ ступенів отримали Артем Кривогуз та Богдан Михед.

    Представлені магістрами власні результати досліджень на постерній сесії стали чудовим способом отримати відгук про власний проєкт. Публікація матеріалів досліджень також може додати рядок до майбутнього резюме випускників, яке може бути цінним на ринку праці. А найважливіше, гарний виступ ‒ це можливість налагодити зв’язки з іншими вченими, та можливістю продовження розробки нових ідей, дослідницьких стратегій для подальшого продовження навчання в аспірантурі.

Владислав Пітера,
Доктор філософії, голова ради молодих вчених
факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook