Зустріч студентів другого курсу із куратором. Підготовка до сесії.

15 листопада 2023 року

 14 листопада 2023 р. відбулася виховна година куратора із студентами 2 курсу 2 групи агробіологічного факультету.

Під час зустрічі зі студентами було обговорено щодо підготовки до здачі екзаменаційної сесії, яка розпочнеться 27 листопада. Також було обговорено про підготовку рейтингових документів групи для отримання додаткових балів. Так як дані питання турбували студентів, які планують отримувати стипендію було ще раз озвучено основні Правила призначення академічних стипендій у НУБіП України https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u142/pravila_priznachennya_stipendiy_09_2019_na_sayt.pdf. Група жваво висловила пропозиції щодо підготовки до святкування Міжнародного дня студента, яке відбудеться 17 листопада. Також було обговорено підходи вибору студентами вибіркових дисциплін на послідуючий навчальний семестр.
Поряд з іншим було підняте питання про залучення абітурієнтів до нашого вузу студентами, яке жваво було обговорене.
Куратором було надано відповіді на всі запитання, які виникли під час зустрічі. Було наголошено, щодо успішного завершення даного семестру, студентам нашої групи потрібно бути відповідальними та старанними.
Хочу побажати усім успішно завершити даний навчальний семестр, міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчих здобутків та мирного неба.
Куратор 2 курсу 2 групи, АБФ,
к. с.-г. наук, доцент Любов ГОНЧАР
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook