Майбутні абітурієнти, молодші бакалаври відвідали День відкритих дверей на агробіологічному факультеті

17 листопада 2023 року
   За вікном пізня, але все-ще золота осінь. В такий холодний осінній день 16 листопада відкрилися двері Національного університету біоресурсів і природокористування України для випускників фахових коледжів.

   На агробіологічному факультеті майбутніх абітурієнтів зустріла декан Оксана Тонха. Вона розповіла про дві спеціальності факультету: 201 "Агрономія" та 203 "Садівництво та виноградарство". Перспективи працевлаштування особливо зацікавили наших гостей. Також привернула увагу інформація про міжнародну діяльність агробіологічного факультету: навчання за обміном, участь у міжнародних проектах, закордонне стажування для студентів. Щодо студентського життя на факультеті розповіла Голова сенату студентської організації Любов Тхорик. З окремими абітурієнтами навіть встигла обмінятися контактами для подальшої комунікації. Олександр Цизь, відповідальний за профорієнтаціну роботу на факультеті, розповів про особливості вступної кампанії в 2024 році та запропонував допомогу в вигляді координації дій щодо вступу на агробіологічний факультет. Захід проводився в змішаному режимі, тому всі бажаючі змогли отримати вичерпну інформацію про спеціальності та особливості навчання в НУБіП України. Абітурієнти, що відвідали захід очно також змогли ознайомитися з навчальними лабораторіями факультету та, навіть, відвідати деякі заняття.

Очний формат зустрічі

Наша виставка на загальноуніверситетській частині заходу Дня відкритих дверей

Дистанційний формат зустрічі

Ми обираємо агробіологічний факультет!

   Щиро дякуємо усім, хто відвідав стіни агробіологічного факультету, а також хто щиро зацікавився спеціальністю.
   Запрошуємо на навчання на агробіологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України!
 
Зацікавилися, але пропустили День відкритих дверей?!
Звертайтеся за детальною інформацією за телефоном: +380675068754
Слідкуй за нами в instagram: 
 
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook