ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ КОЛЕДЖІВ НА КАФЕДРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

16 листопада 2023, 21:18
Друга половина осені, для економічного факультету та кафедри організації підприємництва та біржової діяльності стала дуже насиченою на цікаві події та заходи. Так, 16 листопада відбувся День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Цього разу було запрошено випускників коледжів.  Знайомство з факультетом розпочав декан економічного факультету Діброва А.Д., який ознайомив майбутніх абітурієнтів з програмами навчання які є на факультеті, перевагами навчання на факультеті та матеріально-технічною базою.
Після наданої інформації про факультет, естафету перейняли завідувачі кафедр, які гостинно запросили випускників на кафедри для більш детального ознайомлення зі спеціальностями.
Кафедрою організації підприємництва та біржової діяльності було організовано зустріч з випускникам Ірпінського фахового коледжу та Боярського фахового коледжу, а  в дистанційному режимі до зустрічі приєдналися студенти з Полтавської, Миколаївської областей та міста Києва.
Завідувач кафедри професор Ільчук Микола Максимович відмітив, що саме для випускників коледжів зі спеціальності підприємництво, торгівля та біржова діяльність, продовження навчання в НУБіП України є одним з найкращих варіантів.
Майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з можливостями кафедри: відвідали навчально-науково лабораторію «Бізнес-планування підприємницької діяльності» та навчально-науково-виробничу лабораторію біржової діяльності і торгівлі, оглянули навчальний корпус та познайомилися з викладачами. Захід відбувся надзвичайно цікавим і пізнавальним для всіх, хто відвідав та планує продовжувати навчання в НУБіП України. 
 

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

Руслан Любар

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook