Кураторська година з групою АІ 2204 СТ

6 вересня 2023, 22:07
кафедра СГМС ім. акад. П.М. Василенка

Зустрічі наставника групи АІ-2204 СТ, Гуменюка Юрія Олеговича, із студентами цієї групи стали платформою для обговорення різноманітних аспектів студентського життя. Першим питанням, яке було піднято на зустрічі, була успішність групи протягом поточного семестру. Спільно було проаналізовано поточні результати та визначено можливі шляхи поліпшення академічної діяльності.

Друга тема, яка зайняла важливе місце у дискусії, стосувалася заборгованості деяких студентів за минулий семестр. та спільне обговорення можливих варіантів допомоги їм у покращенні академічних результатів.

Також була обговорена тема відвідуваності занять. Наставник звернув увагу на важливість регулярного відвідування занять та його вплив на академічну успішність. Були запропоновані способи мотивації студентів для більш активної участі у навчальному процесі.

Наприкінці зустрічі було обговорено особливості майбутньої сесії. Гуменюк Юрій Олегович наголосив на важливості планування часу та підготовки до екзаменів, дав поради стосовно ефективних методів вивчення матеріалу та заспокоїв студентів щодо можливості отримання допомоги під час підготовки до сесії.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook