Онлайн зустріч наставника зі студентами групи АІ-2204 СТ

12 жовтня 2023, 14:48
кафедра СГМС ім. акад. П.М. Василенка

На онлайн зустрічі наставника, Гуменюка Юрія Олеговича, із студентами групи АІ-2204 обговорювались кілька ключових питань. Одним із центральних аспектів обговорення стала успішність групи протягом поточного семестру. Разом зі студентами розглянули результати проміжної атестації та можливі шляхи поліпшення навчального процесу.

Наставник підкреслив серйозність наслідків, які можуть виникнути внаслідок свідомого ігнорування відвідування занять. Це може серйозно підірвати успішність студентів та суттєво ускладнити їх подальше навчання. Також на зустрічі було звернуто увагу на заборгованість деяких студентів контрактної форми за минулий семестр. Наставник та студенти обговорили можливі шляхи погашення цих заборгованостей, наголосивши на важливості своєчасної оплати за навчання для подальшого проходження курсу.

      У заключній частині зустрічі були обговорені особливості майбутньої сесії та наголошено на важливості належної підготовки до екзаменів. Також наставник звернув увагу на можливості отримання додаткової підтримки та консультацій під час підготовки до сесії для кращого розуміння матеріалу та успішного його засвоєння.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook