Кафедра педагогіки зустрічає майбутніх студентів

17 листопада 2023 року

16 листопада кафедра педагогіки знову зустрічала гостей у День відкритих дверей. Цього разу ми радо вітали студентів Немішаївського фахового коледжу, Київського професійно-педагогічного фахового коледжу імені Антона Макаренка, Іллінецького аграрного фахового коледжу, Нікопольського фахового педагогічного коледжу, Дніпровського індустріально-педагогічного коледжу та інших закладів освіти.

Вітальним словом розпочав зустріч завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук Руслан Сопівник, який ознайомив майбутніх студентів з освітніми програмами, за якими ведеться підготовка фахівців на кафедрі педагогіки. Особливу увагу Руслан Васильович закцентував на акредитованій ОПП «Професійна освіта», навчання за якою дозволяє студентові оволодіти не лише комплексом психолого-педагогічних знань, умінь та навичок, але й ґрунтовними знаннями в галузі агропромислового комплексу та харчових технологій.

Запрошені мали можливість відвідати кабінет віртуальної та доповненої реальності лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій в освіті кафедри педагогіки, де професор Олександр Кучай продемонстрував, як в освітньому процесі застосовуються сучасні інформаційні технології навчання, віртуальна реальність та штучний інтелект.

 

Із захоплення абітурієнти взяти участь у майстер-класі, який провела доктор філософії, старший викладач кафедри педагогіки Надія Діра. Мета заходу – визначити професійну схильність молоді за допомогою різноманітних психолого-педагогічних технік, зокрема психогеометричного тесту, асоціативних метафоричних карт тощо. Запрошені мали можливість не тільки цікаво провести час, але й дізнатися про свої внутрішні ресурси щодо майбутнього професійного становлення.

Під час брейк-кави гості мали змогу поспілкуватися зі студентами НУБіП України, які були помічниками заходу і відверто ділилися своїми враженнями про переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Абітурієнти пройшлися студентськими стежками, відвідали навчальні корпуси та цікаві мальовничі місця університету. На різних локаціях запрошені знайомились із майбутніми викладачами, мали можливість поставити запитання й отримати вичерпні відповіді.

Зустріч пройшла в позитивній, довірливій та доброзичливій атмосфері. Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

доцент кафедри педагогіки
Світлана Виговська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook