День відкритих дверей: випускники коледжів мають велике бажання поповнити лави енергетиків і автоматників

17 листопада 2023 року
  Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики в межах загальноуніверситетських профорієнтаційних заходів для випускників коледжів організував та провів День відкритих дверей у змішаному форматі.

 

  Напередодні Міжнародного Дня студента ми відкрили свої двері для випускників коледжів і майбутніх наших студентів. Цьогоріч до нас завітали понад 120 студентів, випускників фахових коледжів, які цікавляться своєю майбутньою інженерною кар'єрою. Це студенти із Таращанського техніко та економіко-правового фахового коледжу під супроводом методиста коледжу Світлани Капличної та студенти спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія Київського фахового коледжу міського господарства разом із керівником групи Ольгою Гринчук.

 

  За сприяння начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України Олександра Санченка до заходу долучились студенти та викладачі відокремлених структурних підрозділів НУБіП України: 79 студентів спеціальності 141 електроенергетика, електротехніка та електромеханіка ВСП "Немішаївський фаховий коледж НУБіП України" під супроводом т.в.о. завідувачки відділення Людмили Донської та викладачів Антоніни Щерби, Василя Тищенка, Миколи Бернацького; 11 студентів спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології та 9 студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» під супроводом керівників груп Наталії Соломко та Валерії Дорошенко.

  Початок заходу передбачав урочисту зустріч із ректором університету Станіславом Ніколаєнком, який розкрив переваги та перспективи навчання саме у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який створює всі передумови для багатьох молодих людей, які шукають можливості для подальшого свого розвитку.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша розповів про всі можливості як фізичного так і духовного розвитку студентів, які навчаються в університеті. Та найбільш захопливо гості заходу слухали цікаву розповідь про виклики четвертої промислової революції, що об’єднує матеріальний світ, цифровий прогрес і геномний розвиток.

  Другою частиною заходу були відвідини виставки, екскурсії по кампусу та лабораторіях ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

 

  Директор інституту Віктор Каплун презентував гостям сучасну лабораторну та науково-технічну базу, продемонстрував новозбудований навчальний полігон із найсучаснішим енергетичним обладнанням від компаній-партнерів інституту.

  Завідувачі випускових кафедр Олександр Окушко, Віталій Лисенко та Євгеній Антипов надали вичерпну інформацію про вступні умови, стипендіальні програми, наукові проєкти, дуальну освіту та про активності, які допоможуть розвинути не лише професійні навички, а й лідерські якості.

 

 

  В свою чергу науково-педагогічні працівники інституту представили передові технології та прогресивні наукові дослідження, провівши екскурсії по лабораторіях з техніки високих напруг, відновлювальних джерел енергії, електротехнічних матеріалів, інтернету речей, інтелектуальних енергетичних систем, робототехніки, які вразили відвідувачів своєю технологічною насиченістю та практичною значущістю.

 

  Паралельно відбувався захід для тих учасників, які брали участь у Дні відкритих дверей дистанційно. Серед учасників - Бережанський фаховий коледж, Роменський фаховий коледж, Ізмаїльський агротехнічний фаховий коледж, Конотопський індустріально педагогічний фаховий коледж, Прилуцький фаховий коледж та ін.

  Модератори та доповідачі Віталій Савченко, Алла Дудник, Андрій Березюк та Надія Сподинюк розкрили всі особливості підготовки фахівців для енергетичної сфери і високотехнологічних виробництв у нашому інституті.

 

 

 

 

  День відкритих дверей в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження став подією, що відкриє нові перспективи для молоді, яка себе готує для інженерної кар’єри.

  Висловлюємо щиру подяку керівникам та викладачам коледжів, які долучились до організації нашого заходу.
  Переконані, майбутні наші абітурієнти залишили захід з новими позитивними враженнями та планами на вступну кампанію.

Щасти вам, шановні вступники 2024 року!
І, як завжди, до нових зустрічей!

 

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook