ЗАЛУЧАЄМО СТУДЕНТІВ ДО УЧАСТІ У НАУКОВІЙ РОБОТІ

16 листопада 2023 року

   16 листопада 2023 року, відповідно до затвердженого плану виховної роботи наставника, студенти 1 курсу спеціальності 073 “Менеджмент” прийняли участь у роботі VII Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектора». Ініціатором та організатором конференції вже сьомий рік поспіль виступила кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту.


   Метою конференції є розкриття інклюзивного підходу до розвитку економіки України в умовах війни та можливостей агропродовольчого сектору в інклюзивному розвитку сільських територій, можливостей економічної та соціальної інклюзивності для ветеранів-учасників бойових дій та розширення наукового потенціалу студентів, аспірантів і молодих учених.


   Під науковим керівництвом наставника 7 групи, доцента кафедри економічної теорії Власенка Юрія Григоровича студенти роблять перші свої кроки у науково-дослідній роботі. Найактивніші з них подали до друку тези, а саме: Волошина Каріна на тему “Державне регулювання інклюзивного розвитку суб’єктів господарювання”, Печеконова Богдана на тему “Фінансова інклюзія як чинник соціоекономічного розвитку”, Іванова Лілія на тему “Інклюзивна складова розвитку сільських громад”, Суховерська Дарія на тему “Формування моделі інклюзивного розвитку економіки” та Солодюк Денис на тему “Інклюзивна спрямованість розвитку сільської інфраструктури”.
   Окрім студентів 1 курсу, до участі у конференції долучилися студенти-науковці гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні”, науковим керівником якого є доцент кафедри економічної теорії, кандидат економічних наук Пащенко Оксана Василівна.

   Таким чином, першачки долучилися до наукової спільноти великої родини Національного університету біоресурсів і природокористування України. Натхнені першим науковим доробком, пообіцяли продовжити брати активну участь у наукових заходах нашого університету.

Наставник 1 курсу, 7 групи
факультету аграрного менеджменту
Юрій Власенко


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook