Магістри ОП «Адміністративний менеджмент» заочної форми навчання підтвердили свою фахову кваліфікацію

11 листопада 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

7-9 листопада 2023 на платформі «ZOOM» відбулась зустріч Екзаменаційної комісії, магістрів та їх наукових керівників.
Захист магістерських кваліфікаційних робіт розпочався з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука, який подякував ЗСУ за можливість вчитися, працювати та проводити дослідження і побажав присутнім творчої роботи.
Роботу Екзаменаційної комісії для проведення захисту магістерських кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» очолила доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, доктор економічних наук Юлія Гальчинська, до складу комісії увійшли в.о. завідувача кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, доцент Олена Ковтун, доценти кафедри Наталія Коваленко та Ольга Костюк.


В дослідженнях магістрів освітньої траєкторії «Управління закладами охорони здоров’я» головний акцент робився на поєднання глибокоспеціалізованих медичних питань з управлінськими інструментами: від удосконалення системи управління закладами охорони здоров’я, етичних аспектів професійної діяльності медиків, організації маркетингової діяльності, управління інформаційним забезпеченням до менеджменту персоналу та ролі керівника медичного закладу в сучасних умовах.


Результати досліджень представили також студенти освітньої траєкторії «Адміністративний менеджмент». Вони висвітлювали питання управління конкурентоспроможністю підприємства, вирішення конфліктів у бізнес-середовищі, презентували стратегії розвитку організаційної культури компанії та управлінського потенціалу її керівника.
Екзаменаційна комісія відмітила високий науковий рівень магістерських досліджень та експертність доповідачів.
Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД щиро вітає дипломованих спеціалістів з успішним захистом!
 

Підготувала - доцент кафедри Ольга КОСТЮК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook