ННІ неперервної освіти і туризму: випускники коледжів з Бережан, Києва, Мукачева, Ніжина, Рівного завітали на День відкритих дверей

18 листопада 2023 року

       16 листопада 2023 року у ННІ неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів України у змішаному форматі (очно та дистанційно). Майбутні випускники київського коледжу відчули ритм студентського життя очно, а понад сто студентів коледжів з Бережан, Мукачева, Ніжина та Рівного приєдналися дистанційно.

       З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся директор ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко, який розповів про особливості та переваги програм, які пропонує навчально-науковий інститут у підготовці висококваліфікованих фахівців. Окрім того Інститут постійно працює над розширенням співпраці з роботодавцями, тому наші студенти після навчання можуть відразу працевлаштуватися за здобутою спеціальністю.
         Також Іван Сергійович акцентував увагу на важливості обрання майбутнього фаху та Альма-матер. Адже Національний університет біоресурсів і природокористування України – це заклад освіти, що має 125-річну історію, провідні місця у міжнародних та національних рейтингах, є акредитованим за міжнародною системою менеджменту якості ISO 9001-2015 у галузях: освітня та наукова діяльність.

          У ході зустрічей з майбутніми студентами завідувачі та викладачі кафедр ННІ неперервної освіти і туризму презентували освітні програми, розповіли про навчальні та наукові досягнення. директор ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко, професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Ольга Витвицька представили освітні програми «Публічне управління та адміністрування», «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю», а завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світлана Мельниченко та доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Лариса Гопкало – «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація».

      

          Олена Сіленко, голова сенату Студентської організації ННІ неперервної освіти і туризму розповіла про студентське життя, можливості творчого й спортивного розвитку.

     Бажаємо майбутнім абітурієнтам, випускникам коледжів та технікумів, за покликом серця зробити правильний вибір фаху, озброїтись якісними знаннями, щоб після Перемоги відбудовувати Україну  разом зі спільнотою ННІ неперервної освіти і туризму.  Разом до Перемоги!


Людмила ГОРБАТА,
доцент кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook