Методологічні інноваційні засади при підготовці аспірантів факультету харчових технологій та управляння якістю продукції АПК

20 березня 2015 року
«Інститут Нових Технологій» вул. Марії Лагунової, 1-Б, с. Княжичі Броварського р-ну, Київської обл.

    19 березня 2015 року в «Інституті Нових Технологій» відбувся семінар «Актуальні тенденції виробництва м’ясних продуктів компанії «Могунція»»» на який були запрошені аспіранти факультету , які займаються вдосконаленням технології м’ясних продуктів та управлінням якості і безпечності.




    Методологія означується сукупністю принципів, дотримування яких забезпечує ефективний добір і використання методів у ході організації й проведення наукових досліджень. Серед методологічних принципів на семінарі розглядались принципи: об'єктивності; системності;особистісного підходу.

 

 

 

 

 

 

 

В процесі семінару розглядались питання:

  1. Доповідь «Могунція – успішні технології. Новітні розробки
  2. Про «Зміни у харчовому законодавстві України, гармонізація його з європейським. Актуальні питання щодо виробництва та обігу харчових продуктів».
  3. Дегустація ковбасних виробів з інноваційними добавками фірми Могунція.
  4. Компанія «Інтермік – харчові технології»: «Інноваційне обладнання в м’ясопереробній промисловості».
  5. Компанія «Українські Хімічні технології ». Презентація новинок.
  6. Нові напрямками технології виробництва ковбасних та м`ясних виробів 



    Обговорення результатів та проведення дискусій допомогли аспірантам зрозуміти на практиці, що реалізації принципів системності та особистісного підходу сприяє дотримання таких вимог: аналізувати об'єкт дослідження у зв'язку з конкретною ситуацією; досліджувати явища за об'єктивно вираженими показниками, враховуючи різноманітність проявів та ін.


Декан факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК,
доктор технічних наук, професор
Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook