ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно провів день відкритих дверей для випускників коледжів

19 листопада 2023 року

  16 листопада 2023 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся день відкритих дверей як очно так і онлайн за допомогою платформи для проведення відеоконференцій Cisco WebEx Meeting.
Загалом, зустрічі з керівництвом інституту, завідувачами кафедр та працівниками приймальної комісії університету зареєструвалося близько 200 абітурієнтів та їхніх батьків.

  На очну зустріч до своєї омріяної майбутньої професії ландшафтного архітектора завітали студенти Київського фахового коледжу архітектури, будівництва та управління та Боярського фахового коледжу НУБіП України. Більше 60 студентів випускних курсів разом із викладачами відвідали День відкритих дверей ННІ ЛіСПГ.
  З вітальним словом до гостей звернувся директор ННІ ЛіСПГ професор Роман ВАСИЛИШИН, який ознайомив студентів із історією інституту та можливостями, що відкриються перед вступниками під час навчання: знаний в світі, потужний колектив науково-педагогічних працівників, якісні знання та найкраща матеріально-технічна база, наукові лабораторії та практична підготовка на профільних підприємствах України та за кордоном – ці переваги нашого Університету до послуг абітурієнтів.

  Завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олена КОЛЕСНІЧЕНКО ознайомила студентів із викладачами та напрямками роботи кафедри, продемострувала найкращі студентські роботи, закцентувала увагу абітурієнтів на широких можливостях професійного та наукового самовдосконалення.
  Доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, керівниця консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України Оксана БАГАЦЬКА розповіла студентам про особливості та переваги підготовки до вступу на наших курсах, про додаткові бали та продуктивне навчання, наголосила на змінах правил прийому до ЗВО та необхідності разом з батьками прийняти правильне рішення та прийти навчатися на курси!
  Надалі на студентів очікувала цікава та насичена прогама: майстер-клас зі створення штучних екосистем, відвідування Музею лісових звірів і птахів ім. професора О. О. Салганського, знайомство із колекціями рослин ботанічного саду НУБіП України.

  Доцентки кафедри Ірина СИДОРЕНКО, Вікторія МІНДЕР та Каміла ПОКОТИЛОВА провели для наших гостей майстер-клас зі створення штучних екосистем: за іхнього керівництва наші гості із захопленням конструювали складні композиції – подарунок на згадку про кафедру ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

    Екскурсії були захопливі, а яскраві барви осіннього ботанічного саду зачаровували та дивували.
   Тож наші гості з новими знаннями та сподіваннями залишали Університет і мріяли: до скорої зустрічі, Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства!
   На освітню програму «Деревообробні та меблеві технології» інституту завітали 14 випускників Київського професійного технологічного коледжу.  Познайомитися з університетом, інститутом та матеріально-технічною базою кафедри «Технологій та дизайну виробів з деревини»
   Майбутні абітурієнти познайомилися з особливостями навчання в НУБіП України, навчальними аудиторіями і лабораторіями кафедри та ННІ лісового і садово-паркового господарства. За відгуками матеріально-технічна база кафедри технологій та дизайну виробів з деревини дуже сподобалася майбутнім абітурієнтам, про що свідчили численні запитання.

   

На завершення завітали до «перлини» Голосіївського району – Ботанічного саду НУБіП України. Майбутні вступники залишилися з приємним враженням від можливостей, які надає навчання у провідному закладі аграрної освіти в Україні.

   Онлайн-зустріч розпочалася з відео-презентації Навчально-наукового інститу лісовового і садово-паркового господарства, в якому очма студентів було показано навчальну, наукову та виховну роботу інституту, яка сприяє вступникам НУБіП України навчатися на високому конкурентно-спрорможному рівні. До обговорення долучилися випускники Шацького, Малинського та Лучбенського лісотехнічних коледжів, а також випускників з усіх кіточків України.

Директор інституту Роман Василишин розповів про рейтингові позиції як нашого інституту та Університету в цілому, а також особливості складання мультипредметного тесту для вступників в НУБіП України та відзначив основні моменти вступної кампанії для випускників коледжів.
Олександр Сошенський та Олеся Піхало ознайомили абітурієнтів з особливостями окремих спеціальностій: 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 187 Деревобробні та меблеві технології. Вказали на численні лабораторії та практичні роботи, які здатні сформувати фахівціми за обраними спеціальностями.

Також наголосили про підготовчі курси, які проводяться в університеті та набрані бали слухачами безумовно дають значну перевагу при вступі! Заступник директора Олександ Леснік ознайомив абітурієнтів з платою за навчання у розрізі спеціальностей, окрім того наголосив про значну клькість місць державного замовлення на які першочергово варто розраховувати. Заступник директора Олександр Соваков розповів про умови проживання студентів в гуртожитках і наголосив майбутнім першокурсникам та їхнім батькам, що усім бажаючим місць в гуртожитках університету обов’язково вистачить! Також було звернено увагу на сучасний ремонт в гуртожитках, які здійснені силами ректорату та дирекції інституту НУБіП України.

   Після проведених презентацій майбутні вступники задали близько 30 запитань. Звичайно, першогерговими запитання стосувалися особливостям вступу на різні спеціальності, термінів навчання, теоретичній та практичній базі підготовки. Майбутні абітурієнти були вражені компактним розміщенням нашого НУБіП, а саме пішохідною доступністю корпусів та гуртожитків. Також чимоло питань стосувалося навчання на військовій кафедрі, де цікавилися спеціальностями та вартістю навчання.
   Загалом зустрічі, які тривала майже дві години, промайнули непомітно і слова вдячності від вступників та їхніх батьків засвідчили, що такий формат проведення днів відкритих дверей в нинішніх умовах їм сподобався та є , безумовно, ефективним!


Завідувач кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО
В.о. завідувача кафедри технологій та дизайну виробів з деревини
Андрій СПІРОЧКІН

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook