СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ПРИЙНЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ З ГИРЬОВОГО СПОРТУ

19 листопада 2023, 9:40
ФВМ НУБіП України

   Гирьовий спорт – силовий вид спорту, який ґрунтується на підніманнях гир (гирі) максимальну кількість разів за визначений проміжок часу згідно з правилами змагань у двох змагальних вправах (двоборство: поштовх, ривок) або в одній (поштовх довгим циклом).

   15 листопада 2023 року студенти факультету ветеринарної медицини взяли участь у змагання з гирьового спорту.

   Особисто-командні змагання проводилися у одній вправі – «ривок» або піднімання гирі почергово лівою і правою рукою, час на виконання вправи – до 6 хвилин, кількість разів зміни рук – без обмежень. У змаганнях брали участь збірні команди студентів ННІ, факультетів. Склад команди: без обмежень, змагання проводилося серед чоловіків у п’ятьох вагових категоріях: 61 кг, до 68 кг, до 78 кг, до 85 кг і +85 кг, вага гирі – 16 кг, а також серед жінок у 4 вагових категоріях: до 58 кг, до 63 кг, 68 кг, +68 кг, вага гирі – 12 кг.

   У кожній ваговій категорії за найбільшою сумою підйомів визначалася особиста першість. Командний залік визначався за найбільшою сумою очок, набраних 4-ма кращими спортсменами команди.

  Наші студенти достойно представили факультет і в командному заліку зайняв 3 місце

   Вітаємо переможців і всіх спортсменів, які взяли участь в таких нелегких змаганнях та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.

Заступник декана ФВМ
Тарас Савчук

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook