Магістри спеціальності 075 Маркетинг захистили випускові роботи

13 листопада 2023 року

   9 листопада 2023 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 075 Маркетинг на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі факультету аграрного менеджменту в очному форматі. З вітальним словом виступив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук: оголосив наказ про призначення екзаменаційної комісії, студентам побажав вдалого захисту робіт, а комісії – плідної роботи.


   До складу комісії увійшли: голова екзаменаційної комісії – Тетяна Іванівна Балановська, к.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського. Члени комісії: Валерій Михайлович Бондаренко, д.е.н., професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; Олена Вікторівна Нагорна, к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі; Алла Володимирівна Рябчик, к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Секретар екзаменаційної комісії: Ірина Олегівна Кальковська, старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

   Тематика магістерських робіт була різноманітною і охоплювала основні аспекти маркетингу, зокрема: дослідження ринків, особливості поведінки споживачів, планування маркетингу, управління маркетинговою діяльністю на підприємствах, розвиток Інтернет-маркетингу і застосування його інструментів, організація збуту продукції, вплив рекламного звернення на цільову аудиторію, психологічні аспекти реклами та рекламних кампаній.
  
   Виступи проходили в дискусійній формі: розкривалися головні аспекти сфери маркетингу згідно проведених досліджень, обговорювалися актуальні питання маркетингової діяльності в реаліях сьогодення, розглядалися перспективні напрями і шляхи розвитку маркетингу на підприємствах малого, середнього та великого бізнесу.

      Представлені на захисті результати досліджень виконані на досить високому рівні, мають науково-практичну цінність та значимість. Захист робіт також засвідчив достатньо високий рівень теоретичної і практичної підготовки магістрантів: їх вміння досліджувати, аналізувати, обґрунтовувати, робити висновки, відшуковувати та пропонувати багато цікавих рішень з маркетингу.
   За результатами представлених магістерських кваліфікаційних робіт, заслуханих доповідей та отриманих відповідей на поставлені запитання, усі роботи комісія оцінила позитивно з оцінками «добре» та «відмінно».
   Щиро вітаємо студентів-маркетологів з успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт! Бажаємо миру і здоров’я, нових горизонтів, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і планів!
  
Алла Рябчик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook