Засідання навчально-методичної комісії механіко-технологічного факультету

19 листопада 2023 року
   Аналіз результатів роботи екзаменаційних комісій, активізація профорієнтаційної роботи на факультеті, обговорення стану підготовки, до семестрового контролю знань та розгляд навчальної літератури пропонованої до видання – перелік основних питань, які увійшли до порядку денного засідання навчально-методичної комісії механіко - технологічного факультету, 15 листопада 2023 року.

   На зборах визначено основні напрямки профорієнтаційної діяльності колективу факультету, зокрема, оновлено перелік коледжів профільних спеціальностей та призначено персональну відповідальність за проведення профорієнтаційної роботи у кожному закладі. Показник профорієнтаційної діяльності кожної кафедри буде оцінюватися на зборах трудового колективу факультету.

   Члени навчально-методичної ради, обговорили поточні показники стану освітнього процесу, звернули увагу на завершальні етапи виконання студентами курсових і лабораторних робіт та використання електронних навчальних курсів університету. Аналіз протікання дистанційного формату навчання, в якому, наразі, задіяні студенти третього курсу та першого року навчання магістратури, демонструє потужне використання студентами навчального ресурсу платформи E-learn, який дозволяє засвоювати теоретичний матеріал, виконувати практичні завдання та складати модульні і контрольні тести. Щотижневий контроль навчального процесу показує, що 9% студентів факультету працюють з низькою інтенсивністю. Передбачається небезпека негативного проходження сесійного контролю, такими здобувачами вищої освіти, тому студентам, під контролем кураторів академічних груп, потрібно суттєво підвищити свою освітню активність.

   Навчально-методична комісія, провела аналіз презентацій, які використовувалися студентами магістратури, перед екзаменаційними комісіями та розробила макети пропонованого насичення слайдів доповідей. Також, на засіданні розглянуті надані матеріали навчально- методичної літератури, підготовленої до видання. В результаті обговорення, комісія рекомендує до розгляду, на засіданні вченої ради механіко-технологічного факультету навчальні посібники «Operation of machines and equipment», авторів Я. Михайловича, О. Дев’ятко, М. Тузюка та «Пасажирські перевезення», авторів С. Бондарєва і І. Колоска.

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook