Студенти коледжів відвідали механіко-технологічний факультет

20 листопада 2023 року
   Важливим етапом, у житті випускників коледжів є вибір навчального закладу, для опанування першого бакалаврського рівня вищої освіти. Навчання можна продовжити за попередньою спеціальністю, або виважено оволодіти іншою. Для цього необхідно мати достатньо інформації, про сутність освітніх програм підготовки, спеціальності, перспективи навчання та можливості закладів вищої освіти. Необхідний контент, різносторонньо доступний на традиційних заходах навчальних закладів – «Днях відкритих дверей».

   16 листопада 2023 року, механіко-технологічний факультет гостинно відкрив двері студентам коледжів, які навчаються на спеціальностях інженерних і транспортних напрямків. «День відкритих дверей» проходив, у змішаному форматі. На захід зареєструвалися 109 учасників, 57 студентів, відвідали зустріч дистанційно і 52 студенти, безпосередньо познайомились з діяльністю факультету, в очному форматі.

   На загальній зустрічі потенційних вступників та всіх учасників заходу, привітав ректор університету, випускник механіко-технологічного факультету академік Станіслав Ніколаєнко. Ректор ознайомив гостей, з перспективами розвитку потужної особистості, в середовищі Національного університету біоресурсів і природокористування України, побажав молодим людям бути енергійними, працьовитими та здобути освіту в одному з найкращих університетів країни.
   Декан Вячеслав Братішко розповів гостям про освітній процес, структуру факультету, його видатних випускників, які є відомими особистостями у політичному, громадському і науковому просторах України та світу. Декан окреслив, майбутнім абітурієнтам, спеціальності, за якими факультет проводить освітню діяльність та наголосив, на необхідності розвитку молодих людей, для забезпечення якісної фахової підготовки.

   Заступники декана Ігор Сівак та Оксана Ачкевич відмітили, що стратегія факультету спрямована на залучення до навчання якісних, свідомих, цілеспрямованих випускників коледжів, які ставлять за мету, особистий розвиток та пристойну роботу в аграрній чи транспортній галузях нашої країни або зарубіжжя. Щороку факультет разом з радою роботодавців забезпечує робочими місцями, всіх своїх випускників, у провідних вітчизняних та зарубіжних компаніях.

  Завідувачі кафедр Юрій Гуменюк, Василь Хмельовський, Лілія Савченко, Іван Роговський і Євген Калінін, доценти Віталій Курка, Михайло Волянський і Руслан Шатров та завідувачі лабораторіями Станіслав Костюк і Іван Тихий представили гостям навчальні лабораторії факультету, матеріально-технічну та організаційні бази підрозділів, забезпечення, можливості і перспективи освітнього процесу, продемонстрували діючі зразки навчального обладнання.

  Бажаємо молодим людям, вдало зорієнтувати свій перспективний світогляд, виважено поставитись, до успішного становлення власної особистості, вірити у свої сили і продовжити розвиток, у середовищі механіко-технологічного факультету, в мирній і процвітаючій Україні.

 
Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook