З Днем Студента! Слава Україні!

19 листопада 2023 року

Сьогодні ми вітаємо та висловлюємо щиру подяку тим, хто несе важкий, але благородний обов'язок захищати наше суспільство та нас кожного. Студенти, що вирушають на фронт захищати нашу країну, несучи важливе брем'я, що переплітається з академічними зусиллями, заслуговують на нашу повагу та підтримку.

Олексій - 1 курс скороченого терміну

Денис  - 2 курс

Анна - 3 курс

Андрій - 1 рік навчання, Магістр

Юрій - 2 рік  навчання, Магістр

Микола - 2  рік навчання, Магістр

Ілля  - 2 рік навчання, Магістр

Євген - 2 рік навчання, Магістр

Вадим - 2 рік навчання,  Магістр, Селекція і генетика с-г культур.

 

Студенти завжди виступали не лише як носії знань, а й як активні учасники суспільного життя. Але коли обов'язки студента поєднуються із завданням захищати рідну землю, це стає винятковим викликом. Ваша рішучість вчитися та одночасно виступати за свободу та незалежність вражає і надихає. Ви - приклад справжнього патріотизму та відданості, який залишає світлу пам'ять в серцях тих, кого ви захищаєте.

В цей День бажаємо вам, наші дорогі студенти АБФ, міцного здоров'я, невичерпної енергії та безмежної віри в свої сили. Нехай кожен з вас повертається до університетських аудиторій.

З великою вдячністю та повагою до вас, захисники нашого майбутнього! Ви є нашою гордістю та невичерпним джерелом натхнення!

З Днем Студента! Слава Україні!

Вікторія Дементьєва, заступник інформаційного сектору

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook