Студент другого курсу англомовної групи Микола Данильченко уже вдруге відвідав рідну школу з метою профорієнтації

10 листопада 2023 року

В НУБіП України надзвичайно велика увага приділяється профорієнтаційній роботі серед учнів шкіл. На факультеті аграрного менеджменту до такої діяльності залучаються не тільки науково-педагогічні працівники, але також і студенти. Саме вони можуть найкраще розповісти своїм друзям про студентське життя, поділитися враженнями та досвідом, залучити на навчання.

Микола Данильченко, студент другого курсу англомовної групи спеціальності "Менеджмент" факультету аграрного менеджменту уже вдруге відвідав свою рідну школу у селищі Голованівськ Кіровоградської області. Одинадцятикласники-2023 радісно зустріли свого старшого друга та з цікавістю слухали його розповідь про навчання та студентське життя.

Микола навчається в англомовній групі, де предмети викладаються англійською. Завдяки цьому, у Миколи зростає рівень володіння англійською мовою, але також потрібно працювати ще більше, адже всі завдання виконуються англійською.

Непростим був минулий навчальний рік: у зв’язку з атаками ворога на енергетичну інфраструктуру всієї України та, зокрема, Києва, перший курс для Миколи та всіх його друзів супроводжувався проблемами зі світлом та зв’язком. Однак, усі - і викладачі, і студенти - зуміли адаптуватися до викликів та забезпечити засвоєння матеріалу.


Загалом, на думку Миколи, викладачі факультету аграрного менеджменту - професіонали, а їхні лекції цікаві. Микола гарно навчається і у майбутньому вбачає свою спеціалізацію у проєктному менеджменті. Це він також розповів своїм молодшим друзям-школярам.

Микола з задоволенням уже другий рік мешкає у гуртожитку №2, закріпленому за факультетом аграрного менеджменту. Йому подобається самостійне та насичене студентське життя, наповнене різноманітними активностями у вільний від навчання час, цікавими заходами та прогулянками разом з друзями.
У майбутніх вступників виникло багато питань, на які Микола охоче відповідав з власного досвіду.

 


Дякуємо Миколі Данильченко за успішно проведений профорієнтаційний захід та закликаємо всіх наших студентів також відвідати свої школи у різних регіонах України!


Катерина АЛЕКСЕЄВА,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту,
наставник англомовної групи другого курсу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook