Вітаємо ННІ неперервної освіти і туризму з першим місцем у конкурсі капітанів команд серед кращих інтелектуальних груп НУБіП України

20 листопада 2023 року

     17 листопада у Міжнародний день студента в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася низка заходів. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко відзначив кращих серед кращих представників студентської спільноти та відкрив конкурс «Краща інтелектуальна група НУБіП України».

 
 
У конкурсі змагалися групи першокурсників, разом із представниками від своїх деканатів. ННІ неперервної освіти і туризму представляли: заступник директора з навчальної і виховної роботи Володимир Олійник, капітан команди Ангеліна Сіренко, першокурсники Даніела Груша, Олександра Кобічук, Аліна Козак, Тетяна Борідченко, Ігор Вербицький, Катерина Карбань, Анастасія Максимюк, Анастасія Марощук, Марія Ясинська, Єлизавета Наливайчук, Аліна Савенко та ін.
 
 
 
Конкурс «Краща інтелектуальна група НУБіП України» дійсно захопив учасників цікавими завданнями та різноманітними конкурсами. Більш того, студенти змагалися не лише між своїми командами, але й зі збірною командою від представників деканатів - справді, надзвичайно цікавий, сучасний підхід до проведення заходів, які об’єднують і надихають студентство і викладачів НУБіП України.
 
Конкурси на логіку та швидкість математичних розрахунків, цікаві та повчальні мотивуючі відео і завдання, створили атмосферу неймовірно позитивного настрою. Ось лише одне завдання, над яким пропонували подумати протягом 1 хвилини: «На озері квітки лілії подвоювалися щоденно. На 32 день вони повністю заповнили поверхню озера. На який день озеро було вкрите квітами наполовину?» Вам вистачило хвилинки поміркувати над завданням?
А от капітан команди ННІ неперервної освіти і туризму Ангеліна Сіренко показала в інтелектуальному конкурсі серед капітанів команд найвищий результат і виборола перше місце.
 
 
Щиро вітаємо команду і всіх студентів НУБіП України зі святом! Бажаємо ніколи не забувати, що слово «студент» (лат. studentis- «ретельно працюючий») - це той, від кого залежить майбутнє держави, адже саме сьогоднішні студенти, вже завтра дипломовані фахівці будуть відбудовувати Україну, тому важливо, щоб сьогодні вони відчували не лише міцність граніту науки, а й могли відпочивати та набиратися сил на нові досягнення.
Слава Збройним силам України, що дають змогу вчитися та мати насичене студентське життя! 
Людмила ГОРБАТА,
доцент кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook