Ректорат: в центрі уваги захисти магістерських робіт та завершення фінансового року

20 листопада 2023 року

 

 

20 листопада 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене питанням організації екзаменаційної сесії, виховному процесу, завершенню фінансового року.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про засідання ради гарантів освітньо-наукових спеціальностей, проміжне підбиття підсумків рейтингу науково-педагогічних працівників, організацію спільних заходів з ГО «Колос», підтвердження статусу народного нашим театром «Березіль».

 

  Вчений секретар Оксана Барановська проінформувала про засідання ректорату та вченої ради, порядки денних опубліковані на офіційному сайті університету.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про початок зимової екзаменаційної сесії, про підготовку самоаналізу 15 освітніх програм до акредитації у 2024 році, продовження набору слухачів на підготовчі курси, стан використання та залучення коштів на виконання досліджень, заслуховування звітів за науковими проектами, результати публікаційної та патентної активності, реєстрацію наукових журналів у Національній раді з питань телебачення та радіомовлення України.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик закцентував на завершенні навчального семестру і початку екзаменаційної сесії. 21 листопада о 1330 відбудеться зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про ситуацію в гуртожитках, загалом дотримується температурний режим. Регулювання потребують частина вікон гуртожитку 6, які пошкоджені внаслідок вибухової хвиля під час обстрілу столиці росіянами.
  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала про перебіг інвентаризації, нарахування та виплату стипендій, заробітної плати за першу половину місяця.
  Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк доповіла про виконання бюджету, завершення фінансового року.

  Проректор з навчально-науково-виробничої діяльності та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на ліквідації аварійної ситуації в місці загального користування в гуртожитку №5, проведенні поточних ремонтів та упорядкування території університету.

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень:

  1. Ярославу Рудику – контролювати хід освітнього процесу, успішне складання екзаменаційної сесії, захист випускних магістерських робіт, проаналізувати причини відрахувань.
  2. Оксані Барановській – підготувати належне проведення засідань розширеного ректорату і вченої ради університету в листопаді.
  3. Вадиму Кондратюку – підготуватися до проведення звітних зборів по факультетах, ННІ та у відокремлених підрозділах.
  4. Сергію Кваші – сприяти проведенню Всеукраїнських спортивних ігор команд міських територіальних громад ВФСТ «Колос», що відбудуться на базі НУБіП 23-25 листопада.  

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook