Студенти спеціальності «Садово-паркове господарство» представили свої проектні роботи екзаменаційній комісії

20 листопада 2023 року

     Відбувся успішний захист випускних магістерських робіт студентів спеціальності 206 – Садово-паркове господарство денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі: доцента Юрія Миколайовича Марчука, професора Колесніченко Олени Валеріївни, професора Ковалевського Сергія Борисовича, доцента Сидоренко Ірини Олександрівни 17 листопада 2023 року провела засідання із захисту випускних магістерських робіт. Сьогоднішнє засідання ЕК відкрив та побажав успіхів студентам заступник директора ННІ ЛіСПГ Олександр Вікторович Соваков.

     Студенти, присвятивши роки навчання вивченню садово-паркового господарства, продемонстрували глибокі знання та високий рівень досліджень у своїх магістерських роботах. Вони представили інноваційні підходи до управління зеленими зонами, розробили ефективні стратегії догляду за садами та парками, а також розвинули концепції збереження природи та екологічного балансу.

     На захисті присутні були викладачі, експерти галузі та інші студенти, які визнали високий рівень підготовки випускників. Усі учасники заходу висловлюють щиру вдячність випускникам за їхній вагомий внесок у розвиток сучасної науки та галузі садово-паркового господарства.

     Цей захист магістерських робіт став свідченням високого рівня освіти та наукових досягнень у галузі, а також відзначив значну працездатність студентів на шляху до здобуття вищої освіти.

Вітаємо випускників і бажаємо їм подальших успіхів у їхній професійній діяльності!

 

Завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції,

голова ЕК, Юрій МАРЧУК,

завідувач лабораторії, Марина КАЛЬЧУК.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook