Факультет агарного менеджменту відкрив двері для випускників коледжів та технікумів

16 листопада 2023, 15:53

   16 листопада 2023 року на факультеті агарного менеджменту НУБіП України відбувся День відкритих дверей для коледжів та технікумів, які є структурними підрозділами НУБіП України в змішаному форматі.
   До заходу були долучені всі кафедри факультуту, студенти 1,2 та 3 курсів ФАМ, студенти гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні” та їх керівник.
   Факультет аграрного менеджменту гостинно відкрив двері для майбутніх вступників із різних куточків України, які мали можливість поспілкуватися з керівництвом факультету і кафедр.
   Потенційні абітурієнти розпочали знайомство з університетом з виставки у Гербовій залі 3-го корпусу, де всі факультети і ННІ представили найцікавіше і те, що найкраще розкриває суть фаху, за яким вони ведуть підготовку.
   Ректор Станіслав Ніколаєнко презентував університет, розповівши про його історію, сьогодення та перспективи розвитку, місця в рейтингах, численних випускників, внесок у підтримку Збройних Сил України викладачів та студентів. Зупинив увагу на якості освіти.
   Інформація щодо особливостей вступної кампанії висвітлив відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський, який також зупинився на питаннях, актуальних для володарів дипломів молодших бакалаврів: які є можливості, скільки триває навчання та багато іншого, що турбує і цікавить завтрашніх випускників коледжів і технікумів. Знайомство із Сенатом студентської організації було представлено від її лідера Олександра Вертелецького, переваги навчання, можливості творчого і спортивного розвитку від завідувачів кафедри фізичного виховання Миколи Костенка, кафедри культурології Ірини Майданюк, кафедри військової підготовки Валерієм Шевчуком. Була можливість поставити запитання та отримати на них відповіді.
   Абітурієнти охоче слухали представників студентства, оскільки вони можуть «з перших вуст» та об’єктивно розповісти про навчання, про студентське життя, про плани на майбутнє. У своїй доповіді голова сенату студентської організації Владислав Косенюк розповів про цікаве студентське життя на факультеті, проте зазначив що «навчання – передусім».




   Майбутніх вступників цікавили вартість навчання на факультеті, який бал ЗНО має бути для вступу на навчання за дерзамовленням, чи є можливість і за яких умов можна перейти з контрактної форми навчання на бюджетну, чи можна одночасно навчатися за двома спеціальностями, особливості навчання за системою подвійних дипломів.
   На завершення заходу декан Анатолій Остапчук фахово відповів на питання майбутніх вступників та побажав присутнім мирного неба, висловивши надію, що присутні студенти коледжів та технікумів згодом поповнать ряди студентства факультету аграрного менеджменту.

Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook