Продовжуються ігри у молодіжній лізі м. Києва з баскетболу та баскетболу 3х3 серед чоловічих команд

20 листопада 2023 року
НУБіП України
  На п'ятому ігровому тижні чемпіонату столиці серед молодіжних команд відбулося п'ять матчів групового етапу. Два з них провели в понеділок, один – у середу, ще два – в четвер.
  В обох групах між собою зіграли лідери. У когорті А перша команда НУФВСУ доволі впевнено здолала КПІ. У компанії Б боротьба була запеклішою, в ній ДТЕУ у матчі з ДУІТ схилив шальки терезів на свою користь лише в останній чверті. Збірна НУБіП України на цьому тижні встигла провести навіть дві зустрічі, причому в обох легко перемогла. У матчі з НУХТ наші хлопці виграли з рахунком 81:21, а у матчі з ДУІКТ74:29. Отже, після 5-ти зіграних зустрічей наша збірна має 4 перемоги і 1 поразку. Нам лишилася остання зустріч з командою  ДТЕУ, що запланована на середу.
  Також 19 листопада стартували змагання чемпіонату Києва з баскетболу 3х3 молодіжна ліга. Ігри відбулися у спорткомплексі НМУ Богомольця. Наш університет був представлений трьома збірними командами НУБіП-1, НУБіП-2, НУБіП-3. В першому турі взяли участь 14 команд.
 
  Першу гру зіграла команда НУБіП-3 зі збірною командою КПІ-1, наша команда програла 4 очки, потім реабілітувалася вигравши 3 очки у команди КНУБА-2.
  Команда НУБіП-2 в нічию зіграла з командою НМУ-1, але в додатковому періоді прикро програла 2 очки, в наступній грі з ДУІКТ також був програш у 2 очки.
  Команда НУБіП-1 пробилася до ¼ фіналу, вигравши 3 гри поспіль. Перша гра з командою КПІ-3 – рахунок 20:9, друга гра з КМУ16:8, третя гра з нашою командою НУБіП -3 – рахунок 22:11.
  Склад збірної команди НУБіП-1 з баскетболу 3х3:
  1. Капітан команди Віктор Юров (2 курс, агробіологічний факультет).
  2. Єгор Болдирев (3 курс, факультет землевпорядкування).
  3. Ілля Прошак (3 курс, механіко-технологічний факультет).
  4. Владислав Пантус (2 курс, факультет аграрного менеджменту).
  Тож, попереду для наших баскетболістів важкий тиждень, адже у середу буде принципова зустріч із лідером групи 2 командою ДЕТУ у молодіжній лізі з баскетболу, а на вихідних продовжаться ігри ¼ фіналу молодіжного чемпіонату Києва з баскетболу 3х3.
 

Бажаємо нашим студентам-баскетболістам успіху!

 
Олена БУТОК,

старший викладач кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook