СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ МАГІСТЕРСЬКІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ РОБОТИ

20 листопада 2023 року
20 листопада 2023 р. на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся публічний захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання.
 Перед початком заходу здобувачів привітав декан економічного факультету, д.е.н., професор Анатолій Діброва, який у своєму вступному слові відмітив, що студенти успішно виконали план навчання та побажав їм успішного захисту.
 
Студенти презентували результати своїх досліджень перед екзаменаційною комісією у складі д.е.н., професора Вікторії Байдали (голова комісії), д.е.н., професора, завідувача кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Миколи Ільчука (заступник голови), к.е.н., доцента Людмили Березовської (гарант освітньої програми), к.е.н., доцента Івана Коновала.
 
Під час доповідей були висвітлені актуальні проблеми у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності та запропоновані напрями їх удосконалення. Студенти вільно володіли матеріалом з обраної тематики досліджень, на запитання членів комісії давали вичерпні відповіді, що є свідченням високого рівня їх теоретичної та практичної підготовки.
 
Екзаменаційна комісія дійшла висновку, що магістерські кваліфікаційні роботи виконані на високому науково-методичному рівні, а студенти заслуговують присвоєння кваліфікації магістра з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
Голова та члени екзаменаційної комісії привітали студентів із успішним захистом, побажали натхнення, наполегливості для успішного працевлаштування та реалізації намічених планів!
 
Людмила Березовська,
гарант освітньої програми
Ольга Томашевська,

секретар екзаменаційної комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook