77-а Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства»

14 листопада 2023 року

 09 листопада 2023 року у ННІ ЛіСПГ в змішаному форматі відбулася 77-а Всеукраїнська студентська конференція «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового-господарства» у якій в різному форматі прийняли участь понад 100 учасників.

 

З вітальним словом до учасників конференції звернулися директор ННІ лісового і садово-паркового господарства проф. Роман Василишин та директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва доц. Олександр Бала з побажаннями гідно представити свої результати дослідження, а членам комісії достойно їх оцінити.

 

Модератор конференції доц. Олександр Бала презентував програму конференції та порядок доповідей учасників, які заявили очні та онлайн доповіді. Розпочали конференцію із дистанційних доповідей, які були представлені учнями Малої академії наук та студентом Поліського національного університету, студенти ННІ презентували свої здобутки очно.

 

Доповідачі у своїх презентаціях підняли низку важливих питань які потребують вирішення у галузі лісового та садового паркового господарства, природозбереження, а також деревообробної та меблевої промисловості.

 

За підсумками проведеної студентської конференції підготовлено збірник тез доповідей, що буде розміщений на сторінці інституту. За результатами представлених наукових досліджень серед студентів комісією було визначено переможців з нагородженням відповідними дипломи:
I місцеКоваль Ігор, Бегаль Маргарита, Карпенко Віталіна, Наконечний Олег.
II місцеЛевченко Надія, Левченко Леонід.
III місцеХарпатіна Марія, Алексін Роман.

Серед учнів Малої академії наук:
I місцеКостенко Анастасія та Манастирна Настасія

Щиро вітаємо учасників конференції та бажаємо не зупинятися на досягнутих результатах.

Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва
Олександр Бала

Заступник директора з навчальної та виховної роботи
Олександр Леснік

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook