Засідання вченої ради механіко-технологічного факультету

21 листопада 2023 року
   16 листопада 2023 року, відбулося чергове засідання вченої ради механіко-технологічного факультету.
   Декан факультету Вячеслав Братішко, висвітлив підсумки діяльності за місяць та поточні завдання, які стоять перед колективом, наголосив на максимальній зосередженості та відповідальності викладачів кафедр, у проведенні сесійного контролю знань студентів. Декан акцентував увагу на завершенні атестації електронних навчальних курсів, на активізації профорієнтаційної роботи, на участі викладачів факультету у міжнародних наукових проектах.

   До свята Міжнародного дня студента, 34 здобувачі вищої освіти нагороджені грамотами і подяками за активну участь у громадському, освітньому, спортивному і творчому житті механіко-технологічного факультету. Молоді люди яскраво демонструють потяг до розвитку, самовдосконалення і стійкість у жорстокий час військового стану.

   Доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Віктор Ребенко, висвітлив перед зібранням, нові і прогресивні технології наукомістких галузей промисловості, у рамках наукової доповіді на тему: «Високотехнологічні модулі у тваринництві». В сучасному виробництві висока увага звертається на роботизовані системи, генну інженерію, штучний інтелект, нанотехнології та біотехнології, як перспективні напрямки забезпечення людства продукцією споживання.

  Заступник декана з наукової роботи В’ячеслав Мацюк, підвів підсумки виконання фундаментальних і прикладних досліджень на механіко-технологічному факультеті та участі викладачів у науково-технічних конференціях.

   Завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П. М. Василенка Юрій Гуменюк доповів про діяльність кафедри, щодо підвищення якості підготовки фахівців, наукових досліджень та розвитку матеріально-технічної бази. За останні роки, кафедра наростила матеріальний потенціал, потужно проводить освітню і наукову діяльність, науково-педагогічні працівники кафедри, беруть активну участь у профорієнтаційних заходах та виховних процесах студентського середовища.
   На засіданні розглянуті показники відповідності претендентів, для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад НПП кафедр факультету. В результаті обговорення, вчена рада затвердила наступних науково-педагогічних працівників факультету: на посаду доцента - Віктора Ребенка, Наталію Цивенкову, Руслана Шатрова, Любов Шимко, Вікторію Опалко, Сергія Бондарєва, Олександра Дьоміна, Володимира Романченка, Ігоря Колоска і на посаду старшого викладача – Олега Вечеру.

   Також, на засіданні були розглянуті навчальні і наукові матеріали, підготовлені працівниками факультету, до видання.

 

Ігор Сівак, заступник декана
механіко-технологічного факультету
з навчальної і виховної роботи

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook