Підготовка до екзаменаційної сесії, попередні результати рейтингу та навчально-методичне забезпечення кафедри ОПБСТ на 2 семестр 2023/24 навчального року

21 листопада 2023 року
   20 листопада 2023 року під головуванням завідувача кафедри охорони праці і біотехнічних систем у тваринництві проф. Василя Хмельовського відбулося засідання кафедри, присвячене питанням організації проведення екзаменаційної сесії та забезпечення кафедри навчально-методичною літературою для виконання лабораторно-практичних робіт у наступному семестрі. Основною метою освітнього процесу на кафедрі є підготовка висококваліфікованих фахівців з агроінженерії, транспортних технологій та багатьох інших спеціальностей.
   Незабаром розпочнеться екзаменаційна сесія, закінчиться семестр та розпочнеться другий семестр 2023/24 навчального року. Керівництво факультету та науково-педагогічні працівники спрямували свою роботу на підготовку матеріальної і навчально-методичної бази кафедри до наступного семестру цього навчального року.


     
Науково-педагогічні працівники кафедри доповіли про готовність до екзаменаційної сесії та обговорили робочі програми дисциплін. Були розглянуті робочі програми з дисциплін «Машини та обладнання для тваринництва» (проф. Хмельовський В.С.), «Механізація і автоматизація у тваринництві» (доц. Потапова С.Є.), «Управління технологічними процесами у тваринництві» (доц. Потапова С.Є.), «Охорона праці в галузі» (доц. Войналович О.В., Марчишина Є.І.), «Безпека праці і життєдіяльності» (проф. Поліщук В.М., доц. Білько Т.О., Мотрич М.М., Зубок Т.О., Єременко О.І.) та інші.

   Доцент кафедри Віктор Ребенко ознайомив присутніх з попередніми показниками рейтингу НПП. Під час обговорення рейтингу наголошено на посиленню роботи щодо публікацій наукових досліджень в журналах, що відносяться до науково-метричних баз Scopus та VoS. Акцентовано увагу на оновленні навчально-методичних матеріалів, їх змісті, послідовності викладення, обсязі та вимогах до знань та умінь.

   Усі члени кафедри мали змогу висловитись з розглянутого питання.
 
Євгенія Марчишина, доцент кафедри ОПБСТ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook