Магістри факультету тваринництва та водних біоресурсів успішно склали кваліфікаційний іспит та захистили випускні роботи

22 листопада 2023 року
  На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 10 по 21 листопада тривала фахова атестація здобувачів освіти ОС «Магістр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура».
  Головами екзаменаційних комісій обрані науковці з університету – доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри технологій у птахівництві свинарстві та вівчарстві Василь ТУРИНСЬКИЙ, тадоктор біологічних наук, професор, академік НААН України, завідувач кафедри біології тварин Микола САХАЦЬКИЙ
  Декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан КОНОНЕНКО звертаючись до студентів на передодні складання ними Атестаційного екзамену та захисту магістерських робіт, бажав їм успіху у написанні екзамену та захисті кваліфікаційних робіт.
  В перший день роботи Екзаменаційних комісій студенти денної та заочної форм навчання обох спеціальностей складали Атестаційний екзамен в очному форматі.
  Після здачі Атестаційного екзамену, згідно розпорядження декана факультету, студенти, які успішно його пройшли були допущені до захисту кваліфікаційних магістерських робіт перед Екзаменаційними комісіями. Загалом до захисту було допущено 85 здобувачів за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва», та 39 − за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура».
  Під час захисту кваліфікаційних робіт, всі студенти продемонстрували високий рівень фахових знань, належне володіння практичними навичками у галузях тваринництва та рибництва, що підтверджувалося їх відповідями на запитання членів екзаменаційних комісій. Приємно відмітити той факт, що 10 студентів спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», та 9 студентів спеціальності 207 – «Водні біоресурси та аквакультура» за результатами навчання отримають дипломи з відзнакою.

  Вітаємо здобувачів освіти факультету тваринництва та водних біоресурсів ОС «Магістр» денної та заочної форм навчання з успішною здачею Атестаційного екзамену та захистом магістерських робіт, бажаємо перемоги та подальшого професійного зростання задля процвітання України!

 
 
Микола ВОЙНАЛОВИЧ,

заступник декана з навчальної роботи 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook