День відкритих дверей для випускників коледжів

17 листопада 2023 року

 Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики в межах загальноуніверситетських профорієнтаційних заходів для випускників коледжів організував та провів День відкритих дверей у змішаному форматі.

    Директор інституту Віктор Каплун презентував гостям сучасну лабораторну та науково-технічну базу, а також розповів про місію інституту, підкресливши особливий статус інженера-енергетика у сьогоднішньому стані економіки держави, яка продовжує відстоювати свою незалежність та територіальну цілісність.

    В свою чергу, завідувач кафедри Олександр Окушко надав вичерпну інформацію про навчально-наукові напрямки кафедри, вступні умови, стипендіальні програми, наукові проєкти, дуальну освіту та багато іншого, що допоможе майбутньому вступнику віднайти себе у майбутньому. Також викладачі кафедри представили передові технології та прогресивні наукові дослідження, провівши екскурсії по лабораторіях теоретичних основ електротехніки, електричних машин, електричних апаратів, електротехнічних матеріалів, діагностування та ін.

    Паралельно відбувався захід для тих учасників, які брали участь у Дні відкритих дверей дистанційно. Серед учасників - Бережанський фаховий коледж, Роменський фаховий коледж, Ізмаїльський агротехнічний фаховий коледж, Прилуцький фаховий коледж, Київський енергетичний коледж, Кам'янець- Подільський коледж індустрії і бізнесу та ін.
    Доцент кафедри Андрій Березюк розкрив всі особливості підготовки фахівців з освітньої програми "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка".


 

Висловлюємо подяку керівникам та викладачам коледжів, які долучились до організації нашого заходу.
Щиро запрошуємо вас до вступу на освітню програму ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА І ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА!

 

Вячеслав Васюк,
доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook