Доцент Сергій Кідалов прийняв участь у науково-методичному семінарі «Нові підходи до контролю знань та вмінь студентів при викладанні господарсько-правових дисциплін».

9 листопада 2023, 23:39

 09 листопада 2023 року, в онлайн форматі відбувся науково-методичний семінар на тему «Нові підходи до контролю знань та вмінь студентів при викладанні господарсько-правових дисциплін». Даний захід був організований кафедрою господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету Національного авіаційного університету.

В даному заході, взяв участь доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Сергій Кідалов. Також, у семінарі брали участь науково-педагогічні працівники Юридичного факультету НАУ, інших закладів вищої освіти, таких як: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний транспортний факультет, Державний торгівельно-економічний університет, Державний податковий університет, експерти Міністерства Юстиції України та аспіранти.
Модератором семінару виступала завідувач кафедри господарського, повітряного та космічного права юридичного факультету НАУ, к.ю.н., доцент Нецька Любов Степанівна.
 
Питання які виносилися на обговорення, торкалися питань ведення контролю знань та вмінь студентів при викладанні правових дисциплін та досвід і рекомендації щодо використання нових підходів до контролю знань здобувачів вищої освіти.
Запрошений на цей захід, доцент Сергій Кідалов презентував свою доповідь в рамках напрацьованого досвіду НУБіП України, в частині використання електронної програми «Elern» при оцінці успішності навчання здобувачів освіти. В рамках своєї доповіді, Сергій Кідалов розповів про переваги та недоліки від дистанційного навчання, визначив механізми оцінки успішності студентів та поділився власними напрацюваннями при взаємній роботі зі здобувачами вищої освіти. 
Взагалі, захід пройшов в доволі активній дискусії, всі учасники приймали участь у обговоренні, наголошували на використанні тієї чи іншої електронної програми та ділилися власним досвідом та практикою роботи зі студентами при дистанційному та змішаному навчанні. 
 
Доцент Сергій Кідалов
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook