З нагоди Міжнародного дня студента у НУБіП відзначили кращих

17 листопада 2023, 10:23
Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Кожен, хто був студентом, згадує ці роки з радісним трепетом. Відчайдушна юність, коли найбільша проблема — сесія, що насувається, а найочікуваніша дата — День студента.
          З нагоди цього дня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулися урочини, на яких відзначали кращих з кращих. Відкрилися вони Гімном університету: «Віват, НУБіП!» - виконувала студентська аудиторія.
          З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Станіслав Миколайович Ніколаєнко . Він згадав історію свята, яка є зовсім невеселою, подякував молоді НУБіП за активну життєву позицію і прагнення працювати на перспективу. « Ми надіємось на вас, ваш патріотизм і єдність. Разом робимо все для Перемоги на своєму, освітньому фронті», - наголосив Станіслав Миколайович. А головне – продемонстрував наказ про відзначення грамотами, подяками та грошовими преміями кращих студентів університету. Приємно, що серед тих, кого відзначили, була учасниця мистецької студії « 7 сходинок»  студентка факультету інформаційних технологій Єсіп Вікторія, яка  подарувала ректорові свій малюнок, навіяний подями війни, але написаний з надією у майбутнє і якнайшвидшу перемогу

         

       

          Учасники зібрання хвилиною мовчання згадали полеглих героїв, які відлетіли від нас у небесну блакить, щоб там у вселенському безмежжі янгольськими сотнями захищати рідний край від демонів зла, щоб очистити небесний простір від брехні та бруду, від слідів смертоносних ракет, запаху пороху і тротилу.
          Пісенні вітання дарували студентству учасниці мистецької студії «7 сходинок» під керівництвом народного артиста України Романа Рудого Уляна Гринь, Діана Палипюк та Анна Юхимович.
 

          Тож нехай доля нашої молоді буде світлою, а Перемога близькою! Слава Україні! 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook