Відбулась зустріч студентів факультету інформаційних технологій із топ менеджментом фірми 10guards

23 листопада 2023, 11:41

  В межах проведення лекції з дисципліни "Компютерні мережі" 16 листопада 2023 року відбулась зустріч студентів спеціальностей 123 Комп’ютерна інженерія та 125 Кібербезпека із топ менеджментом провідної компанії в сфері кібербезпеки 10Guards Олександром СМИЧНІКОВИМ директором з бізнес-консалтингу, Анастасією ГОРОЖАНОВОЮ старшим консультантом, Іриною КАРЄВОЮ HR.

   У ході зустрічі студенти дізнались, які професії в сфері кібербезпеки популярні в Україні та у світі, які навички потрібні для молодих спеціалістів, для швидкого пошуку роботи, де і як молодим фахівцям шукати роботу у кібербезпеці та які професії будуть популярними в цій сфері у майбутньому.

   Зустріч завершилась сесією питань та відповідей, у ході якої студенти уточнили, які сертифікації, на думку представників фірми, потрібні сучасному спеціалісту, обговорили можливості стажування на фірмі 10Guards, поділились своїми враженнями від події.

   Ця зустріч є першим кроком на шляху плідної співпраці фірми 10Guards та кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки.

 

Володимир МАТІЄВСЬКИЙ

старший вкикладач кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook